Inici Destacats Les diputades anoienques expliquen la llei del referèndum en un acte a...

Les diputades anoienques expliquen la llei del referèndum en un acte a Igualada

COMPARTIR

Aquest dimecres 19 de juliol s’inicia a les capitals de comarca la campanya Garanties per a la democràcia: Per un referèndum legal, efectiu i vinculant, d’informació sobre el referèndum d’independència de Catalunya i la Llei que el regula. Els seus actes plasmen el compromís adquirit pels parlamentaris i el Govern en la presentació de la campanya, el 4 de juliol, al Teatre Nacional de Catalunya: explicar arreu la Llei i respondre les preguntes i dubtes que es plantegin.

Amb aquest objectiu, aquest dimecres 19 de Juliol, a 2/4 de 8 del vespre, a la Plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc un acte de explicació de la llei del referéndum, per part de les diputades anoienques del Parlament de Catalunya, Maria Senserrich i Alba Vergés.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Foment Casal Popular i Omnium Anoia, com a organitzadors de l’acte, animen a tothom a venir i aprofitar aquesta oportunitat per conèixer els detalls de la llei que regularà la celebració del referèndum el 1 d’Octubre.

1 COMENTARI

  1. Quin espectacle mes patetic que van fer aquestes dues noies i el vailet que “fa d’alcalde”…! amb una reduida claca preparada per escoltar la cridoria infantil (perque ni ombra de discurs) que anaven recitant les nenes diputades… Aquest trio ens volen fer combregar amb rodes de moli…pero ells tots tres cobrant cada mes un salari cinc vegades mes del que pica pedra als carrers de la ciutat… Esperem que algu els tornia al col.legi i quan es fagin grans que algú els contacti per fer les vuit hores com tothom… Lamentable tenir aquesta canalla com a representants d’una ciutat que historicament a donat persones respectables en molts ambits…

FER UN COMENTARI

*