Inici Societat La Diputació millorarà les voreres d’un pont de Carme

La Diputació millorarà les voreres d’un pont de Carme

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana, les obres per la millora de la vorera del pont sobre la riera de Carme, a la carretera BV-2131. Amb aquesta actuació es vol millorar el panot, la barana i l’enllumenat del pont, així com aplicar el producte antilliscant a la tarima de la passera. L’obra té un pressupost de 35.785 euros i un termini d’execució de dos mesos.

Les obres, que comportaran talls puntuals i alternatius de trànsit rodat però no afectaran al pas de vianants, inclouen l’aplicació de producte antilliscant a la tarima de la passera, resistent a impactes i inclemències climatològiques, l’anivellament de la vorera del marge dret mitjançant un recrescut per anivellar amb el sòcol del muret de contenció i evitar el ressalt que s’ha generat i la col·locació de nous fanals de més potència lumínica i de columna troncocònica amb una certa curvatura amb lluminària led.

L’objectiu de la Diputació de Barcelona amb aquestes obres és vetllar per millorar la seguretat de les carreteres, tant pel que fa als vehicles com també les bicicletes i els vianants. En aquesta línia, aquesta obra de Carme és important perquè millora la seguretat gràcies al nou paviment antilliscant i a la nova il·luminació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*