Inici Destacats La Diputació elabora un pla per renovar els paviments dels carrers d’Òdena

La Diputació elabora un pla per renovar els paviments dels carrers d’Òdena

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla de renovació de paviments del conjunt dels vials municipals d’Òdena, un treball que ha servit per detectar, ubicar i estimar la gravetat de totes les patologies existents als paviments, amb una descripció de les seves característiques i gravetat de l’afectació.

El conjunt de les actuacions previstes en el Pla, valorades en 1.197.654 euros, han de permetre millorar la seguretat i comoditat de conducció dels vehicles en els vials municipals. Per trams, s’actuarà de forma puntual en les patologies aïllades i de manera superficial en les patologies més lleus, mentre que a les patologies amb afectació estructural es reposaran totes les capes de paviment.

Per aquells trams de carrer que tenen un elevat nombre de patologies, s’ha previst la reposició total del ferm en tot el seu recorregut. La prioritat d’actuació de cada tram de carrer es determinarà en base a la seva jerarquia i a la gravetat de les patologies existents.

El Pla de renovació de paviments és una eina de suport a la presa de decisions d’inversió en la millora dels paviments de calçada. Inclouen l’inventari i tramificació dels carrers, una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora amb les característiques tècniques, i un pla d’etapes d’inversió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*