Inici Economia La Diputació de Barcelona exposa el seu suport a iniciatives turiístiques de...

La Diputació de Barcelona exposa el seu suport a iniciatives turiístiques de l’Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el regidor de Dinamització Econòmica i Turisme, Jordi Marcè, han rebut aquest dimarts al matí a la presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor i la Diputada delegada de Turisme, Abigail Garrido, per realitzar diverses reunions de treball centrades en el desenvolupament del turisme a la capital de l’Anoia.

La primera reunió ha comptat, també, amb la presència de Magí Senserrich, President de Fira d’Igualada, que després del cap de setmana de FirAnoia ha pogut exposar a les diputades la tasca que es realitza des de l’entitat organitzant diverses fires a la ciutatl, moltes d’elles especialitzades en sectors claus per el desenvolupament econòmic d’Igualada com ara Maqpaper, o BSTIM.

Seguidament la jornada de treball ha continuat amb una visita amb les dues diputades a les obres del futur Alberg i Centre de Recepció i Informació Turística de Cal Maco. L’alcalde i el regidor han pogut explicar, in situ, el projecte de transformació d’aquest singular edifici de la ciutat que l’any vinent obrirà les portes com a centre d’informació turística i alberg de pelegrins. L’espai, que encara la recta final de la seva transformació, disposarà de 48 places per allotjar els peregrins que passen per Igualada, que l’any vinent seran molts coincidint amb l’any Ignasià. Igualada és ciutat de pas tant del Camí de Sant Jaume, com del Camí Ignasià que finalitza a Manresa.

Per acabar, Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, s’ha reunit amb els representants del Consistori i també del Consell Comarcal de l’Anoia per presentar el programa de serveis de la Diputació a la comarca.

FER UN COMENTARI

*