Inici Societat La Diputació de Barcelona destinarà més de mig milió d’euros a l’Anoia...

La Diputació de Barcelona destinarà més de mig milió d’euros a l’Anoia per a la reactivació econòmica i social

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona destinarà 578.789,25 euros a l’Anoia amb l’objectiu que els ajuntaments puguin pagar les despeses que han hagut d’afrontar durant l’emergència. Els fons, aprovats la setmana passada, s’emmarquen en la primera fase del Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i social de la província.

Segons informa la Diputació, en un comunicat, destinaran 15 milions d’euros a tota la demarcació. La partida se suma als 15 milions que la corporació ja destina al pagament de les despeses extraordinàries en l’àmbit de benestar social mitjançant el Programa d’Emergències. Les dues línies constitueixen una primera fase del Pla de Xoc i tenen com a objectiu donar solvència i liquiditat als governs locals.

Es tracta, per tant de 30 milions d’euros del conjunt de 100 milions previstos en el Pla de Xoc de la Diputació que, juntament amb el Pla Xarxa de Governs Locals, persegueix reactivar socialment i econòmica els municipis de la província de Barcelona.

Segons la presidenta de la Diputació, Núria Marín, aquesta nova línia d’ajuts busca oferir “solvència als ajuntaments i tranquil·litat als municipis”. “És essencial que cap territori ni cap persona quedin enrere”, afegeix al text.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*