Inici Societat La Diputació actualitza la cartografia topogràfica urbana de set municipis de l’Anoia

La Diputació actualitza la cartografia topogràfica urbana de set municipis de l’Anoia

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 dels municipis de Castellolí, Castellfollit de Riubregós, Masquefa, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí, de la comarca de l’Anoia. Aquesta cartografia és una eina que facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 300.635 euros, inclouen un total de 9.369 hectàrees dels municipis i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.

La cartografia està realitzada a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques a més del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, vialer, model digital de superfícies i model digital del terreny.

El treball s’ha realitzat segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya i s’ha lliurat en els formats Microstation, Autocad, Shapefile i PDF, amb nivells i sistema de referència ETRS89.

La cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1.000 v 2.2 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

FER UN COMENTARI

*