Inici Destacats Dimiteix el portaveu de Podem a Vilanova del Camí

Dimiteix el portaveu de Podem a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El portaveu del cercle de Podem a Vilanova del Camí, José Manuel Escarmena, ha presentat la seva dimissió del càrrec.

Després de tres anys, Escarmena explica en un comunicat que “em veig en la necessitat per imperatius d’honestedat política i personal de renunciar al meu càrrec i les meves accions en relació a Podem”.

El portaveu vilanoví explica que “han estat molts els moments nefastos superats, de vegades, amb més cor que convicció i confiança en les accions de partit, durant la vida del Cercle Municipal de Podem”.

El procés de creació de la nova confluència d’esquerres catalana ha estat la gota que ha fet vessar el got: “és això, el meu absolut desacord amb les formes i maneres en què s’executen i s’ordenen aquestes iniciatives, les que avui em fan impossible seguir en el meu actual càrrec i vinculació amb el partit”. Escarmena creu que “s’engoleix” Podem en aquesta confluència “i a un preu ínfim”.

Escarmena agraeix la tasca de tots els que han passat pel Cercle Podem Vilanova del Camí, des dels començaments, fins al dia d’avui, “pel seu treball, per la seva amistat, per la seva obstinació i per haver estat en els bons i mals moments”.

El Cercle de Podem a Vilanova del Camí es va constituir l’any 2015 i es va presentar a les eleccions municipals amb la marca Guanyem, sense aconseguir representació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*