Inici Societat Dimarts de Diàlegs imagina la Igualada de l’any 2037

Dimarts de Diàlegs imagina la Igualada de l’any 2037

COMPARTIR

Amb el títol “Què ha de ser Igualada quan sigui gran?”, l’espai de debat i reflexió DdD (Dimarts de Diàlegs) proposa un viatge al futur. En aquest cas, vol viatjar a la Igualada del 2037 per saber com serà. La sessió tindrà lloc el proper dimarts 16 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. DdD vol conèixer com ha de ser la ciutat d’aquí 20 anys tot analitzant quins projectes estratègics cal prioritzar i com fer-los possible. S’interpel·larà els sis partits polítics de l’Ajuntament i els ciutadans perquè aportin les seves visions de la Igualada del futur. DdD planteja aquest viatge en el temps una vegada ha organitzat 30 sessions que han servit per diagnosticar i projectar la ciutat en diversos temes que han estat motiu de debat.

Les intervencions per respondre la pregunta “Què ha de ser Igualada quan sigui gran?” les inciaran els portaveus dels sis grups municipals a l’Ajuntament: Àngels Chacón de CiU, Josep Maria Palau d’ERC, Jordi Riba de Socialistes d’Igualada, Albert Mateu de la CUP, Dario Castañé de Decidim Igualada i Joan Agramunt del PP. Tots ells hauran de respondre quines dues línies d’actuació creuen prioritàries per la Igualada del 2037 a nivell intern i quines dues més prioritzarien pel posicionament de la ciutat del 2037 a nivell extern. Acte seguit, el protagonisme el tindrà el públic, al qual DdD també traslladarà la pregunta perquè tots els ciutadans que vulguin puguin explicar com creuen que ha de ser la Igualada dels propers 20 anys i quin camí cal seguir perquè cada visió esdevingui una realitat.

Dimarts de Diàlegs és l’espai de debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que ha rebut el Premi Ateneus 2016 en l’àmbit de la comunicació. DdD entén i promou el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. Es fa un dimarts al mes i sempre es posa a debat un tema relacionat amb Igualada. La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat, on es poden veure vídeos de resum de totes les sessions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*