Inici Cinema ‘Els dies que vindran’ obrirà el Cicle Gaudí a Igualada

‘Els dies que vindran’ obrirà el Cicle Gaudí a Igualada

COMPARTIR

«Els dies que vindran», del director Carlos Marqués-Marcet és la pel·lícula que obrirà el ‘Cicle Gaudí’ d’enguany a Igualada. A la sessió, a l’Ateneu Cinema d’Igualada, es comptarà amb la presència de l’actor David Verdaguer i els productors Tono Folguera i Sergi Moreno. La sessió serà aquest dijous 19 de setembre, en única sessió a les 20h i els preus són els habituals del ‘Cicle Gaudí’.

Després de 10.000 km i Tierra firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*