Inici Economia La diagnosi i el full de ruta de l’economia comarcal, al Fòrum...

La diagnosi i el full de ruta de l’economia comarcal, al Fòrum Empresarial de l’Anoia

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) ha tirat endavant per primera vegada un ambiciós procés participatiu per conèixer la realitat i les propostes del sector empresarial de l’Anoia. Amb el nom de Fòrum Empresarial de l’Anoia, l’entitat ha reunit durant tot l’any 2016 més de 300 empreses d’arreu de la comarca en diferents fòrums sectorials i territorials, on els empresaris han pogut expressar els seus neguits i propostes de millora.

Tota la informació recollida en les diferents trobades s’ha aplegat en un document titulat “Empresa i progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l’Anoia de 2016” i que es presentarà en el transcurs de l’acte que tindrà lloc el dijous dia 9 de febrer. El document incorpora no només la vessant de diagnòstic sinó, sobretot, de propostes de futur, fet que el converteix en un full de ruta empresarial de l’Anoia per als propers anys.

Els fòrums celebrats han aplegat empreses dels sectors de la construcció, el metall, l’immobiliari, el químic, el paperer, les TIC, les gestories i els concessionaris, entre d’altres. També s’han fet fòrums específics d’autònoms i de dones empresàries, a més dels fòrums territorials a Igualada, la Conca d’Òdena, l’Alta Anoia i l’Anoia Sud. En total 17 trobades que permeten donar una visió transversal i completa de la realitat empresarial a l’Anoia, la segona comarca més industrial de Barcelona només per darrere del Moianès.

Un acte obert amb cloenda d’Antoni Bassas

El Fòrum Empresarial de l’Anoia aplegarà a l’Ateneu el dia 9 de febrer a les 18:30h molts dels empresaris que han participat en els fòrums, agents polítics i socials de la comarca i diverses autoritats, com el conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget i l’alcalde d’Igualada Marc Castells, a més del president de la UEA Blai Paco.

L’acte servirà per presentar el diagnòstic de les trobades i per desvelar algunes de les properes accions que s’impulsaran des de la UEA per millorar la competitivitat de les empreses de l’Anoia, moltes de les quals han estat inspirades i proposades pels propis fòrums. El Fòrum serà presentat pel periodista igualadí Joan Maria Morros, cap d’informatius de RAC1, i tancarà l’acte el periodista Antoni Bassas, que aportarà el seu punt de vista de la vessant empresarial de l’Anoia.

L’acte, organitzat per la UEA, és obert a tothom però es demana inscripció prèvia a la pàgina web uea.cat.

FER UN COMENTARI

*