Inici Destacats Els diables Mal-Llamp d’Igualada celebren amb la ciutat els seus 30 anys

Els diables Mal-Llamp d’Igualada celebren amb la ciutat els seus 30 anys

COMPARTIR

Fotos: Manel Marimón i Gomis

El Grup Mal-Llamp d’Igualada va celebrar dissabte el seu 30è. aniversari amb una trobada de bèsties d’arreu de Catalunya, tallers per a infants, una cercavila i un gran espectacle de pirotècnia, llum i so.

La Tarasca de Cervera, el Drac de Canyelles, el Drac Bufut de Masquefa, l’Aegis-Boc de Can Rosés del barri de Les Corts de Barcelona, el Drac de Montbui i el Drac de la Llacuna, així com la Víbria Jove d’Igualada, el Flameus i la Voraxis, són les bèsties que van acompanyar la colla dels Mal Llamp, nascuda l’any 1989 al barri de Santa Caterina, Carme i Travessies de la capital de l’Anoia.

Després de diferents tallers infantils a la plaça de Cal Font, tot el bestiari convidat va fer una cercavila pel centre d’Igualada.

Els 250 diables de les diverses colles van sopar plegats i la celebració dels Mal Llamp va culminar a mitjanit, amb un gran espectacle de pirotècnia, llum, foc i música a la Plaça de Cal Font. Enlloc d’un correfoc convencional, la colla va optar per crear un espectacle amb la participació de diables grans, petits i exmembres de la colla igualadina, així com d’altres de les altres colles de dracs convidades.

L’espectacle es va plantejar com un resum de la història de la colla, un recorregut pels 30 anys de vida des del seu naixement al centre d’Igualada amb diversos elements pirotècnics coordinats amb ràfegues de llum i ambientació musical amb bestiari repartit arreu de la plaça.

La colla ja va iniciar els actes del 30è. aniversari participant amb un carruatge propi als Tres Tombs d’Igualada i el proper mes d’agost serà l’encarregada de coordinar el correfoc de Festa Major. El Grup Mal-Llamp també està organitzant una exposició fotogràfica retrospectiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*