Inici Atletisme El dia de Nadal, cursa del gall dindi a Capellades

El dia de Nadal, cursa del gall dindi a Capellades

COMPARTIR

El proper dilluns 25 de Desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la celebració de la 38ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 28è Memorial Jaume Solé Quintana.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m. Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar el dia de la cursa, a partir de les 9,45 h. al recinte del Poliesportiu Municipal.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,45 h..

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Pel que fa a les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, aquest Nadal no es podran dur a terme, per manca d’aigua a la bassa capelladina.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica, es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. Els premis seran: galls dindi per al guanyador/a absoluts de la cursa, pollastres per als guanyadors/es de cada categoria de la cursa, cava per als segons/es classificats, i pinya per als 3ers/eres classif., i regals per als primers/eres classificats de la cursa infantil.
Hi haurà inflables per a la quitxalla, de 10 a 13 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*