Inici Cinema Deu produccions d’arreu del món competiran a la Secció Oficial del Zoom...

Deu produccions d’arreu del món competiran a la Secció Oficial del Zoom Festival

COMPARTIR

Del 22 al 27 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada i a Barcelona. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món. Com a novetat, el Zoom suma enguany un dia més de programació del festival, començant amb la programació el dimarts 22.

Les pel·lícules de la Secció Oficial d’enguany són; 22 ángeles (Espanya, 2016) de Miguel Bardem, Agnes (Alemanya, 2016) de Johannes Schmid, Birthday (Regne Unit, 2015) de Roger Michell, Cervantes contra Lope (Espanya, 2015) de Manuel Huerga, Ebre, del bressol a la batalla (Espanya, 2016) de Román Parrado, Félvilág (Hongria, 2015) d’Attila Szász, Freistatt (Alemanya, 2015) de Marc Brummund, Groenland (Holanda, 2015) de Tomas Kaan, Hope (Holanda, 2015) Erik de Bruyn, Lampedusa, dall’orizzonte in poi (Itàlia, 2016) de Marco Pontecorvo.

Aquest any s’han inscrit un 20% més de pel·lícules respecte l’edició de l’any passat, de diversos països com Taiwan, Brasil, Holanda, Alemania o Regne Unit i també de l’Estat Espanyol. Així doncs, el festival continua un any més amb l’ambició de dotar la programació d’una perspectiva àmplia, diversa i global.

A part de les tvmovies i mini-sèries nacionals i internacionals de la Secció Oficial, una de les novetats d’enguany és la secció Zoom Formats, que comptarà amb nous formats televisius de no ficció (reportatges periodístics, documentals, programes de divulgació i entreteniment).

Al llarg dels sis dies del Zoom també es podrà gaudir de les seccions Zoom Sèries; Zoom Kids, amb projeccions infantils; el talent local a Zoom KM0; Zoom Jove, on es podran veure els millors curtmetratges programats per Joan Fitó amb la col·laboració del CineClub d’Igualada i les websèries, que compten amb la col·laboració d’Òmnium Cultural; les noves produccions al Zoom Especial. A més, un any més tindran lloc les classes professionals destinades als joves, dins de la secció Zoom Class.

El Festival Zoom amplia les col·laboracions amb altres entitats i institucions, com l’Acadèmia del Cinema Català, el Cicle Gaudí, el Cineclub Ateneu d’Igualada i Òmnium Cultural, incorporant a la programació la projecció dels Finalistes als Premis VOC.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*