Inici Destacats Deu medalles per al Furio Jol Vilanova del Camí al campionat de...

Deu medalles per al Furio Jol Vilanova del Camí al campionat de taekwondo

COMPARTIR

Fins a deu medalles van emportar-se els competidors del Furio Jol Vilanova del Camí del campionat de taekwondo infantil disputat  el passat diumenge 29 d’octubre, al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Molt bons resultats per als esportistes de l’escola vilanovina que participaven en la cita que es van fer amb set ors i dues plates.

Els deu competidors del Furio Jol van aconseguir ficar-se en nou finals i proclamar-se campions en set d’elles. Ian Rubio, Aleix Sánchez, Anna Hernando, Joel Carmona, Asier Gualda, Izan de la Fuente i Daniel Cárceles es van fer amb l’or, i Daniel Montes i Pedro Zamora amb la plata.

També participava Biel Estévez que en el seu primer campionat no va passar de primera ronda, però que va fer molt bon combat.

Des de l’escola han felicitat aquest grup de competidors per l’esforç i l’actitud que tenen sempre en els entrenaments, cosa que es veu reflectida després en el tapís de competició.

També cal destacar la labor dels coachs Alberto Fernández i Isaac Carmona, tots ells entrenats per Jonathan González mestre de l’escola Furio Jol de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*