Inici Societat Deu famílies de l’Anoia participen en una prova pilot de la recollida...

Deu famílies de l’Anoia participen en una prova pilot de la recollida de residus porta a porta

COMPARTIR

Des del passat dia 1 de desembre i durant 15 dies, deu famílies voluntàries de l’Anoia participen a la prova pilot per conèixer de manera activa, experimental i pràctica en què consisteix el porta a porta. Aquesta experiència finalitza amb la participació en un rodatge amb en Peyu per editar el vídeo promocional del porta a porta.

De l’1 al 15 de desembre, les deu famílies participants posaran en pràctica el porta a porta per experimentar com serà la gestió dels residus domèstics un cop s’hagi implantat el nou model de recollida. Paral·lelament, participaran en el rodatge del vídeo promocional de la campanya. L’equip de rodatge recorrerà la comarca per captar les experiències i sensacions de les famílies a través d’una entrevista que dirigirà en Peyu.

Per introduir-los en aquesta experiència nova, el passat dijous 30 de novembre va tenir lloc una jornada de formació a la Biblioteca de Capellades. Aleix Auber, alcalde del municipi, va donar la benvinguda als assistents i els va agrair la seva col·laboració. Les deu famílies participants van conèixer el funcionament del nou model de recollida de residus i van rebre el kit del porta a porta, consistent en quatre cubells de diferents dimensions i usos, bosses compostables i un calendari magnètic que informa de les fraccions que s’han de lliurar cada dia de la setmana i van resoldre tota mena de dubtes.

Durant dues setmanes, tothom qui ho volia es podia inscriure a la prova pilot del porta a porta. En el procés participatiu s’hi van presentar més de 30 famílies de deu municipis diferents.

FER UN COMENTARI

*