Inici Futbol Deu equips participen al torneig de futbol de Primavera ‘Arrabie’

Deu equips participen al torneig de futbol de Primavera ‘Arrabie’

COMPARTIR

L’associació Primavera “Arrabie” de Vilanova del Camí va organitzar, en el marc del dia del treballador, un torneig de futbol en el que hi van prendre part deu equips d’aficionats. Equips formats per jugadors procedents de la comarca de l’Anoia i d’altres poblacions com Terrassa per participar en una competició que es fa anualment i amb caire itinerant.

 

[Img #22180]Cal dir que enguany li va tocar organitzar-la a l’Associació vilanovina Primavera Arrabie que s’estrenava en aquest sentit, però malgrat la novetat, l’organització va ser impecable i va rebre les felicitacions dels participants.

 

 

La jornada va tenir lloc a Can Titó de 9 del matí a 9 del vespre i va comptar amb la col·laboració del president del CE Anoia, Marcel·lí Nieto.

 

La competició es va acabar amb la cerimònia de lliurament de premis que va repartir trofeus per a cada un dels equips participants; un trofeu per al millor jugador del torneig i un darrer trofeu, per al màxim golejador.

 

Van ser presents en aquest esdeveniment esportiu l’organitzador de la prova, Hicham Rahouti, el president de l’Associació Arrabie, El Arbi Jebbour; el regidor d’esports, Antoni Maturana i l’Alcaldessa, Vanessa González.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*