Inici Societat Detinguts cinc membres d’una mateixa família per distribuir drogues a Igualada

Detinguts cinc membres d’una mateixa família per distribuir drogues a Igualada

COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones d’una mateixa família, d’edat compreses entre els 17 i els 34 anys, nacionalitat espanyola i veïns d’Igualada, Capellades i Santa Margarida de Montbui, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Les detencions són fruit d’una investigació oberta fa tres mesos quan els Mossos van tenir coneixement de l’existència d’un domicili a Igualada des d’on s’estaven venent substàncies estupefaents. Segons fonts policials, el domicili era una casa antiga dotada amb importants mesures de seguretat. L’entrada tenia una porta metàl·lica gruixuda i un intèrfon amb càmera per visualitzar les persones que anaven a comprar les substàncies.

Al domicili hi havia altres mesures de seguretat com una porta blindada al pati de l’interior de l’habitatge  i el sostre enreixat amb filferros de punxes i electrificats. El domicili des d’on es distribuïen les substàncies estupefaents estava situat al carrer Torrent de l’Espelt d’Igualada. La investigació va constatar que diferents membres d’una mateixa família venien indistintament cocaïna, heroïna i marihuana. També, que les mateixes persones s’encarregaven de vigilar d’una manera permanent l’habitatge.

El 6 de juny es va organitzar el dispositiu policial que va permetre detenir els cinc implicats. L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició al domicili. Durant l’escorcoll es va localitzar una habitació destinada al cultiu de cànnabis, en la qual hi havia una vintena de plantes en procés de creixement. L’estança disposava d’un complex sistema d’il·luminació i ventilació.

El detingut menor d’edat va quedar en llibertat el mateix dia de la detenció, sota la custòdia d’un tutor legal. Pel que fa a la resta de detinguts, van passar el 8 de juny a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*