Inici Destacats Un detingut a Masquefa per simular un robatori amb arma de foc

Un detingut a Masquefa per simular un robatori amb arma de foc

COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys i veí de Masquefa com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte. Els fets van passar el 10 de juliol quan un home va presentar una denúncia a la comissaria d’Igualada per un robatori amb intimidació. Segons la víctima, el mateix dia al matí va sortir de casa i un home el va abordar al portar i el va intimidar amb una arma de foc. Van entrar al domicili mentre l’apuntava amb la pistola, li va demanar totes les joies que tenia i després va fugir. Arran de la denúncia, els agents van començar a investigar i van descobrir que alguns detalls del relat no encaixaven. La policia va descobrir que la víctima havia venut les joies en qüestió uns dies abans en un establiment.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan aquest el requereixi.

Segons han informat els Mossos d’esquadra, es tracta del tercer cas de simulació de delicte que es detecta a la comarca en les darreres setmanes. La simulació d’un delicte es castiga penalment com a delicte contra l’Administració de Justícia i pot comportar penes de multa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*