Inici Societat Detingudes quatre dones i una menor per furts en supermercats d’Igualada

Detingudes quatre dones i una menor per furts en supermercats d’Igualada

COMPARTIR

Aquest dilluns, 15 d’abril, al voltant de les 20 hores, agents de la Policia Local d’Igualada van detenir quatre dones per un delicte de furt comès en superfícies comercials de la ciutat. Amb elles, també es va detenir una jove menor d’edat. Les cinc detingudes tenen domicili a Igualada, Òdena i Viladecans.

A quarts de quatre de la tarda, la Policia Local va rebre la trucada d’un establiment del passeig Verdaguer denunciant el robatori de diversos articles per part de cinc dones i la seva posterior fugida amb automòbil. La primera batuda dels agents no va donar resultat. A les 19:45h, però, el personal d’un altre establiment ubicat a la Rambla Nova va informar que havien retingut un grup de dones pel mateix motiu. En arribar, els agents van comprovar que es tractava de les mateixes persones i que el seu vehicle coincidia amb l’anterior denúncia.

Les autores s’havien endut d’aquest supermercat articles per un import superior als 500 euros, per la qual cosa es van instruir diligències per un delicte de furt. Quatre de les implicades van quedar detingudes a la Comissaria de Mossos d’Esquadra. La cinquena, en ser menor d’edat, va ser posada a disposició de la Fiscalia de Menors i, posteriorment, deixada en llibertat i lliurada als seus pares.

L’automòbil que feien servir va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal de vehicles d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*