Inici Societat Detenen una parella que venia droga en un pis de Barcelona i...

Detenen una parella que venia droga en un pis de Barcelona i tenia plantacions de marihuana a Piera i Masquefa

COMPARTIR

Un operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès detenir un home i una dona que es dedicaven a vendre droga al seu pis de Barcelona. A més, la parella també tenia dues plantacions de marihuana a Piera i Masquefa. De fet, els beneficis que treien de la venda de cocaïna i marihuana al detall, servien per cultivar les plantes. Durant la intervenció policial al pis de la capital catalana –que es va fer coordinadament amb les de les altres dues localitats– també es van localitzar 900 euros en efectiu i diverses dosis de cocaïna i maria llestes per distribuir. La parella haurà de respondre per un delicte de tràfic de drogues, un de blanqueig de capitals i un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a principis de novembre de l’any passat, quan els Mossos van assabentar-se de la venda de cocaïna i marihuana des del domicili de la parella, situat al barri de Sants-Montjuïc de Barcelona. Els agents van constatar que s’havia establert un punt de venda de drogues molt actiu, on es distribuïen principalment marihuana i cocaïna. Les gestions fetes pels agents d’investigació van permetre descobrir que la parella gestionava també les dues plantacions de marihuana a Masquefa i Piera.

De fet, els arrestats haurien adquirit les dues parcel·les on es cultivaven les plantes gràcies als beneficis de la venda al detall de cocaïna i marihuana, motiu pel qual els investigadors els relacionen amb un delicte de blanqueig de capitals.

La parella gestionava el seu negoci de manera particular i sense cap intermediari ja que les plantacions de marihuana els permetia mantenir actiu el punt de venda, que tenien a Barcelona en el seu domicili. Ells mateixos aconseguien la droga de les seves plantacions i la després la venien. Diversos veïns es van queixar arran de la gran quantitat de persones que anaven al domicili de la parella a comprar droga.

Els detinguts han passat a disposició judicial i de moment han sortit en llibertat.

ACN

FER UN COMENTARI

*