Inici Societat Detectats els primers casos de coronavirus a l’Anoia fora de la zona...

Detectats els primers casos de coronavirus a l’Anoia fora de la zona confinada

COMPARTIR
Control d'accés a Igualada, Estefania Escolà / ACN

Sant Martí de Tous és el primer municipi de la comarca de l’Anoia fora de la zona confinada on s’ha fet pública l’aparició de positius del Covid-19. Tot i que segon l’ajuntament són “pocs i lleus”, el consistori ha posat en marxa un servei d’abastiment i ajuda a domicili pels col·lectius més vulnerables i famílies confinades pel coronavirus. De moment tan els infectats com els contactes més propers són a casa.

El servei d’abastiment està coordinat per la regidora de Salut i compta amb un grup de voluntaris que es posen al servei d’aquestes persones per garantir l’avituallament de productes bàsics i fer un seguiment personalitzat via telefònica de l’estat de salut d’aquests veïns i veïnes.

Pel que fa l’atenció sanitària, com la Conca està confinada, des de l’ajuntament recorden als veïns que, en cas d’urgència, es poden desplaçar al CAP de Santa Coloma de Queralt. El consultori mèdic de Tous seguirà obert als matins. En tots dos casos, són serveis d’urgència i l’ajuntament recorda que és necessari que truquin abans d’anar.

FER UN COMENTARI

*