Inici Societat Destrosses i robatoris en més d’una vintena de cotxes a Calaf

Destrosses i robatoris en més d’una vintena de cotxes a Calaf

COMPARTIR

La matinada de Tots Sants més d’una vintena de vehicles de Calaf van patir destrosses i robatoris per part de desconeguts. Els cotxes damnificats es trobaven aparcats als carrers del nucli antic del municipi com l’avinguda de la Pau, 11 de setembre, el Firal, Xuriguera i 1 de maig, entre d’altres.

A les 06h del matí, el vigilant municipal va rebre l’avís d’alguns veïns i veïnes i es va procedir a fer un primer recompte dels vehicles atacats i avisar els Mossos d’Esquadra, que van arribar al municipi cap a les 10h del matí per tal d’aixecar una acta conjunta i poder incloure totes les denúncies en una.

Principalment, les destrosses van consistir en la trencadissa de vidres, ja que els autors havien rebuscat per dins dels vehicles per robar diners. Tot i això, alguns també van rebre altres destrosses com talls a la tapisseria i alguns afectats han trobat a faltar objectes.

Des de l’Ajuntament es van comptabilitzar fins a una trentena de cotxes afectats, tot i que s’ha formalitzat la denúncia de vint-i-un cotxes. En el cas de persones que hagin sofert aquella matinada algun desperfecte al seu vehicle, es demana que es vagi a qualsevol comissaria i s’afegeixi a l’acta conjunta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*