Inici Societat Desmantellen una plantació de marihuana al Bruc amb accés amagat en una...

Desmantellen una plantació de marihuana al Bruc amb accés amagat en una caseta de jardí

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el 29 de març un home, de 58 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A mitjans de gener els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de la urbanització Montserrat Parc, al municipi del Bruc.

El passat dimarts, un cop recollits els indicis suficients, es va accedir a la finca. Els agents van localitzar a l’interior d’una caseta de jardí un forat al terra, tapat amb fustes, que conduïa a una estança soterrada amb tota la instal·lació pel cultiu indoor. A l’interior només quedaven 6 plantes al trobar-se el cultiu en la fase final de collita.

A l’interior de la casa els agents van localitzar, en una habitació, 3 quilos de cabdells de marihuana. Tot apunta que aquesta sala estava destinada com a zona d’assecatge del producte.

El mateix dia es va detenir el propietari de la casa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, ja que havia manipulat el subministrament elèctric.

Es dona el cas que l’any 2016 es va desmantellar una altra plantació de 297 plantes de marihuana a la mateixa casa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*