Inici Societat Desmantellen un cultiu amb 4.500 plantes de marihuana a Igualada

Desmantellen un cultiu amb 4.500 plantes de marihuana a Igualada

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada han detingut aquest dijous tres homes de 20, 29 i 31 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili a Igualada, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de pertinença a grup criminal.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta el mes d’octubre, després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una nau d’Igualada.

Després de diverses indagacions, avui els investigadors han fet una entrada i perquisició a la nau. A l’interior han localitzat diferents estances amb un total de 4.375 plantes de marihuana i una complexa instal·lació amb transformadors, focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor.

A més, s’ha constatat que hi havia un greu risc d’incendi a causa de l’elevat consum d’energia. I per altra banda, el perill que podria comportar la situació on es troba la nau al estar al costat d’una benzinera i d’empreses químiques.

A l’interior de la nau hi havia tres persones que hi vivien i que en veure els agents han intentat fugir, però han estat interceptades i detingudes, per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Un cop fetes les comprovacions, els detinguts també estan investigats per pertinença a grup criminal i per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*