Inici Societat Desmantellades tres plantacions de marihuana a l’Anoia

Desmantellades tres plantacions de marihuana a l’Anoia

COMPARTIR

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir entre el dia 29 de gener i el 8 de febrer, 9 homes, d’entre 19 i 58 anys, i un menor d’edat. A més, també hi ha una persona investigada de 25 anys. Són de nacionalitat espanyola, dominicana i anglesa, veïns de Santa Maria de Miralles, Carme, Terrassa i Barcelona, i són presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El dia 29 de gener es va avisar d’un possible incendi en una masia de Santa Maria de Miralles. Un cop al domicili, els mossos es van adonar que hi havia una instal·lació d’aparells d’aire condicionat superior als habituals en un habitatge.

Amb els consentiment dels propietaris, els mossos van iniciar una inspecció a la casa, i tot i que no van poder entrar a la zona del magatzem, els agents van observar que hi havia una instal·lació per una possible plantació de marihuana. Amb aquestes evidències, els agents van detenir a l’home per un delicte de salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

L’endemà van realitzar una entrada i registre juntament amb el detingut. D’aquesta manera van accedir al magatzem on hi havia la instal·lació, preparada per un cultiu de marihuana imminent, amb 1.180 testos a punt per ser utilitzats.

La segona plantació es va localitzar el dia 6 de febrer a les Pinedes de l’Armengol (Torre de Claramunt). Una patrulla dels mossos va percebre la forta olor de marihuana que sortia d’una casa, i també va observar la instal·lació de diferents aparells d’aire condicionat i soroll de ventiladors o extractors.

Els agents van localitzar al propietari de la casa, amb el qual van accedir a l’habitatge. Un cop dins van localitzar una instal·lació amb 66 plantes de marihuana i una bossa de cabdells secs de 1,875 quilograms.

Davant la col·laboració del propietari de la plantació, els agents el van citar com a investigat per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Per últim, el dia 8 de febrer van finalitzar una investigació d’una possible plantació de marihuana en una casa de la urbanització Montserrat Park (El Bruc).

El mateix dia es va practicar l’entrada i perquisició al domicili amb un resultat de nou detinguts, entre ells un menor d’edat, per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. En total es van localitzar 154 plantes de marihuana i 43,12 quilograms de cabdells.

Tant els detinguts com l’investigat van quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest els requereixi.

FER UN COMENTARI

*