Inici Societat Desmantellades plantacions de marihuana a Piera i Cabrera d’Anoia

Desmantellades plantacions de marihuana a Piera i Cabrera d’Anoia

COMPARTIR

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada, juntament amb la Policia Local de Piera, van detenir el passat 5 de març un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van iniciar-se el passat 5 de març, pels volts de les set de la tarda, durant un patrullatge preventiu de la Policia Local de Piera per la urbanització de Can Claramunt. Els agents van localitzar un vehicle, amb un sol ocupant a l’interior amb actitud de vigilància davant d’una casa.

Davant la possibilitat que s’estigués comentent un delicte els agents van fer diverses gestions i van esbrinar que l’home tenia una plantació de marihuana a l’interior de la casa. Davant d’aquests fets se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Posteriorment es va fer una entrada i perquisició a la casa on van trobar 2.609 plantes de marihuana en diferents estats de creixement. També hi havia pantalles de llum, transformadors i divers material per afavorir el cultiu indoor.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan el requereixi.

Per altra banda, el passat 6 de març els mossos van detenir una dona de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Cabrera d’Anoia, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

El passat 6 de març els mossos van fer una entrada i perquisició en una casa de la urbanització Can Ros, a Cabrera d’Anoia, després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana.

A la zona del magatzem els agents van localitzar 408 plantes de marihuana i divers material pel cultiu indoor.

Durant l’entrada es va detenir una persona per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues i també per un delicte de defraudació de fluid elèctric, atès que havia connectat fraudulentament tota la instal·lació a la xarxa elèctrica.

La detinguda va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan la requereixi.

 

2 COMENTARIS

  1. I a Igualada, com a minin, hi ha dues cases – que sapiguem els veïns – que cultiven marihuana. Una es al carrer Jaume Serra número 30, que esta denunciada als mossos des de primers d’agost de l’any passat, i l’altre esta al carrer Urgell número 17. Aquesta segona desconec si la policia ho sap, pro passant per la vorera veus un cable de l’electricitat connectat al la caixa d’empalmes. Cada vespre surto a passejar el gos i quan passo per davant de la primera casa sento el soroll dels extractors i quan passo per la segona a mes a mes de sentir el soroll dels extractors veig el cable citat anteriorment.

FER UN COMENTARI

*