Inici Societat El desig, temàtica del concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones?’

El desig, temàtica del concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones?’

COMPARTIR

Dones amb Empenta (DAE) convoca una nova edició del concurs fotogràfic Com ens veiem les dones?, que enguany dedica al desig. L’entitat de Santa Margarida de Montbui convida a participar del concurs on-line a dones sense distinció d’edat amb una reflexió sobre el tema amb perspectiva de gènere. El termini s’acabarà el proper 17 de març.

És l’acte que DAE organitza per commemorar el 8 de Març Dia de les Dones. Va adreçat a dones, sense distinció d’edat ni de procedència, amb l’objectiu d’animar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

Es poden presentar fins a 3 obres, de tècnica lliure. Cal enviar-les a l’adreça de correu electrònic donesambempenta@dae.cat on ha de constar: Títol, breu explicació de l’obra, nom complert de l’autora, adreça postal i telèfon. Les obres es penjaran al Facebook i Instagram corporatiu de l’entitat Dones amb Empenta.

L’últim dia per participar serà el 17 de març, inclòs. El dissabte 24, a les 19.30 h, se celebrarà l’entrega de premis al Hall del Centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, amb l’exposició de les obres participants.

S’estableixen 3 categories: Primer Premi, de 100 €, Segon Premi, de 75 €, i Premi del Públic, de 50 €. Els dos primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El Premi del Públic serà per la fotografia més votada al Facebook i Instagram fins divendres 16 de març a les 12:00 del migdia.

Les obres participants es podran veure on-line, a través de www.facebook.com/donesambempenta i a @donesambempenta (Instagram) a mesura que avanci el concurs. També durant l’entrega de premis, amb una exposició de les fotografies concursants, o si s’escau, de la selecció que en faci l’entitat organitzadora. L’exposició es podrà veure al mateix Hall del Centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui fins el dia 10 d’abril.

 

FER UN COMENTARI

*