Inici Bàsquet Derrotes del sots 25 i de l’infantil femení del Vilanova Bàsquet Endavant

Derrotes del sots 25 i de l’infantil femení del Vilanova Bàsquet Endavant

[Img #20718]Dissabte no va ser un bon dia per als equips del Vilanova Bàsquet Endavant.

Al matí, les noies de l’infantil femení, tot i jugar un molt bon partit, van caure amb els líders de la categoria, l’Escola Anoia, per 13 a 23. El joc es va caracteritzar per una aferrissada defensa per part dels dos equips i prova d’això és el 7 a 5 amb el qual es va arribar al descans. A la represa tot va continuar igual i el partit va entrar a l’últim quart amb les espases en alt (11-11). La permissivitat arbitral davant la duresa defensiva de les visitants va descentrar les vilanovines que van entregar el partit en un final que es va fer massa llarg.

Els parcials van ser: 3-2, 4-3, 4-6 i 2-12.

Alineació: Lucía Moreno(2), Irene Leno(5), Judith Robles, Anna Palacios, María Figueredo, Maria Palacios(2), Marina Navarro, Carla Bocache(2), C. García, a. García i Diana Martín (2). Entrenador Óscar Borrega.

A la tarda, els nois del sots 25 van desaprofitar l’oportunitat de sortir dels últims llocs de la classificació i van perdre amb el cuer de la categoria, el Masquefa,  a casa seva, per un contundent 61 a 33. Mal partit dels vilanovins que, després de vàries jornades desenvolupant un joc atractiu, van tornar a repetir vells errors com la precipitació en atac i les errades defensives. Després d’un mal començament es va arribar al descans amb un esperançador 26-16. Un parcial de 13 a 2 per als masquefins a la represa, però, va trencar el partit. Els vilanovins no van ser capaços de sobreposar-se i al final la diferència va augmentar a gairebé els trenta punts.

Els parcials van ser: 16-5, 10-11, 17-10 i 18-7.

Alineació: Edgar Cabral (3), Víctor Ajenjo, Fernando Leno (3) , Óscar Borrega (4) Albert Moreno , Héctor Castillo , David Longaron (1) ,Óscar Gómez(2) , Stalin Rodríguez (7), Adrià Lloret (9) i Pol Ropero (4). Entrenador Pep Ferrer.

La propera jornada es disputarà dissabte 7 de març. A les  9.30h l’equip Infantil masculí rebrà a l’Ampa Santa Teresa; a les 12.30 el club vilanoví té desplaçament a casa del S. E. C. C. Els Cafeters i a les 19.50 l’equip Sots 25 del Vilanova Bàsquet Endavant rebrà al McDonalds Sant Vicenç. L’equip cadet masculí té jornada de descans.