Inici Poliesportiu Derrota pel Club Handbol Vilanova, malgrat estar a l’alçada del rival

Derrota pel Club Handbol Vilanova, malgrat estar a l’alçada del rival

[Img #2336]L’equip cadet del Club Handbol Vilanova, que disputa la lliga a 1a Catalana, va rebre a casa el primer classificat, l’Handbol Ascó, el passat dissabte. Malgrat la derrota per 13 a 17, les locals van fer un bon partit i van saber oferir resistència.

Les jugadores anoienques van disputar una molt bona primera part, on van plantar cara a l’equip visitant, realitzant una defensa molt forta i sòlida.

La segona part es va iniciar amb les mateixes sensacions, però a causa d’un seguit d’errades a l’atac de les vilanovines, l’equip tarragoní es va distanciar. Les anoienques no van donar per perdut el partit i van intentar remuntar el marcador. Semblava que era possible ja que van tenir accions molt bones en defensa, però no es van saber aprofitar a l’atac. El partit finalment va acabar amb una derrota de les locals, tot i que, van plantar cara al primer classificat.

Alineació i gols: Andrea Arias (P), Xenia Martínez (2), Andrea Egea (3), Lina Holgado (1), Miriam González (7), Esther Vivó, Laia Castaño, Beatriz Cano, Helena Bustos, Nerea Fontseca (P), Sara Holgado (1).

La propera jornada, el CH Vilanova del Camí visita la pista del Guissona, un rival directe.

L’equip infantil A cau plantant cara a un dels pitjors adversaris

L’equip infantil A va jugar contra l’adversari més complicat, a priori, d’aquesta lliga, l’Escola Handbol Gavà David Barrufet A. Tot i això, no van perdre la cara al partit fins als minuts finals de la primera part, on les jugadores van demostrar un joc dinàmic a l’atac, creant amb facilitat ocasions de gols i una defensa oberta amb ajudes defensives constantment. L’adversari va tenir problemes per trobar forats a la defensa vilanovina, però una sèrie d’errors a l’atac de cara al gol van fer que es distanciessin en el marcador amb un resultat de 6-12 en acabar la primera part.
Amb la distància aconseguida, les visitants van agafar més confiança, causant l’efecte contrari en les vilanovines. Tot i les ocasions de gol creades a l’atac, no acabaven de trobar-se encertades en els llançaments. A més a més, la portera del Gavà va fer una bona actuació aturant moltes pilotes. La distància en el marcador es va anar augmentant fins al final del partit, que va acabar 7-21.
Tot i l’avantatge aconseguit per les visitants, des del club animen a le jugadores a sentir-se orgulloses del joc demostrat a Can Titó <<ja que si continuen treballant en aquesta línia, quan es trobin més encertades de cara al gol disputaran qualsevol partit d’aquesta lliga de tu a tu>>.
Alineació i gols: Nerea (portera), Lidia (portera), Bianca, Marta (2), Henar (3), Desiree, Debora, Marina, Laura T (2), Mireia.
El pròxim partit es disputarà a Sant Feliu de Llobregat davant l’Escola Handbol Sant LLorenç – Andrey Xepkin.

L’equip infantil femení B ensopega per falta d’entrega en la primera part

Pel que fa a l’equip infantil femení, desprès de la victòria de la setmana passada, el partit d’aquest dissabte contra el Sant Pere de Ribes ha deixat mal gust de boca. La falta de ganes als primers 25 minuts, que va portar al descans amb un 10 a 2 desfavorable a les vilanovines, va ser decisiva per no poder guanyar el partit, malgrat la bona segona part que van fer les jugadores.
Alineació i gols: Laia Tarrida, Nerea Ramos (portera), Nerea Vázquez (3), Carla Salgado (1), Paula Rodríguez (3), Claudia Galvez i Cintia Ferrer.
La propera jornada, dissabte, el Pla Moreres B  rebrà a l’EH Cooperativa- Sant Boi “B”.