Inici Bàsquet Derrota del Depimés CB Igualada a Vilanova i la Geltrú

Derrota del Depimés CB Igualada a Vilanova i la Geltrú

Parcials: 7-10,13-17,28-31,55-39

C. Carner(11),M. Quintana(2)N. Soler(6), J. Salanova (0)E. Compte (6)M. Amatlle baixa per lesió greu, A. Acevedo(4), B. Sellarès(6)C.Bargalló (4),J. Fuertes(0)

El Depimés CB Igualada A va perdre per 55 a 39 davant el Samà Vilanova A . Les igualadines van deixar escapar el partit en el darrer quart víctima dels seus propis errors i d’un mal arbitratge .El primer quart el va dominar el conjunt igualadí tant en defensa com en atac , però amb un marcador massa curt pels errors en atacs igualadins. En el segon igualtat en el joc i grab defensa per part dels dos equips , al descans les igualadines encara dominaven el marcador, 13-17.A la represa les igualadines amb més encert i bona defensa van marxar en el marcador fruit del bon joc defensiu , 16-26 el minut 6 del tercer quart. Però els errors greus en defensa van donar possibilitat de retallar a l’equip local, 28 a 31 fi del tercer quart.En el darrer quart les coses van canviar radicalment. Per començar l’arbitratge va donar facilitats a les locals: 15 punts de tir lliure de 18 tirs llençats . Tota falta era de tir i a favor local. Cosa que el mateix tipus de falta a l’altre defensa ni es pitava. I segon factot clau, les igualadines van deixar de treballar i van començar a perdre pilotes donant cistelles facils al seu rival. Al final derrota en un darrer quart per oblidar.Proper partit : diumenge a les 19h a les comes contra un rival directe TGN Tarragona .