Inici Futbol Derrota de l’Òdena a Can Vidalet

Derrota de l’Òdena a Can Vidalet

COMPARTIR

Després de la tercera jornada, sense acritud, em quedo amb la frase del mític Javier Clemente. “jugamos como nunca, perdimos como siempre”. A que ve això…doncs a la vida s’ha de ser pràctic. No han passat tants anys, i en el record està dels que ens agrada el futbol, que no el mal anomenat com a millor espectacle del món mundial, el Barça, un equip que abans de pujar a l’autocar ja havia marcat el primer, en el trajecte, un parell més i clar..en el partit el rival, es plantejava si seria millor dedicar-se a mirar a les graderies, que a la vida la practicitat dóna moltes vegades l’èxit.

 

Si amb 3 minuts et fan un gol, bé…penses que queda molt, i continues amb el teu estil de jugar i jugar, però!! mentre els teus rivals, són pràctics, pilotada i abans del descans el segon, per cert un jugador de cognom Cava va posar-hi l’alegria a la parròquia local. Descans, 2 a 0, queden 45 minuts  per endavant i tu, que penses que jugant i jugant, pots mossegar!!, doncs no, Sergi amb 4 minuts de distància, 4 a 0. Bé és cert que tampoc els pals del camp local, estan com els de Roma i de anar a dins, van fora, fins que amb tanta tenacitat, Roger feia el de l’honor. Amb 4 a 1 i faltant 15 minuts, només penses, almenys jo, que no es lesioni ningú i no tinguem cap expulsat, ara, la cirereta, el cinquè, en temps afegit, perquè aquí ningú regala res i si són 5 millor que menys.

 

El partit a les 8 del vespre, al costat del camp un espectacle musical duran tot l’encontre, allà era festa major, a la graderia timbals i xerinola…i 5 gols, s’agraeix el final del partit.

 

Jugaren pel Can Vidalet. Albert, Michel, Velarde, Jabato, Uri, Aniol, Planas, Alex, Cava, Sergi i Peñas. També. Patiño, Pablo, Urrutia, Cesar i Miró.

 

C.E. Òdena. Cristian, Ivan, Gerard, Gumà, Magdaleno, Xavi Valls, Oscar, Milan, Victor, Copoví i Alberto. També. Pau, Roger, Adrià i Ruben.

Àrbitre. Sr. Daniel Muñoz.

Assistents. Srs. Francisco Gonzalez i Christian Pazo. Delegació, Baix Llobregat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*