Inici Bàsquet Derrota amarga del sènior masculí del Bàsquet Igualada

Derrota amarga del sènior masculí del Bàsquet Igualada

[Img #10492]5 inicial PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós, A. Gual, C. Fons, E. Tejero i J. Huertas.

5 incial AESC RAMON LLULL A: HERNANDEZ, MONTILLA, PUIG, TORRES i FORMENTO.

Derrota amarga a l’estació del nord davant un Ramón Llull ràpid i ansiós per sumar.

A la primera part, el Ramon LLull va imposar el seu ritme i va ser capaç de córrer més que el PHYSIC CB IGUALADA A. Homes com Hernandez i Puig van ser la seva clau anotadora. L’Igualada no feia cap intent per millorar el seu ritme i la seva intensitat en el joc; aspectes que els havia assegurat la victòria en jornades anteriors. Es va anar a la mitja part amb el marcador 44-38 gràcies a un triple de PINO (Ramon Llull). Els igualadins havien millorat el seu tó defensiu i les ganes de jugar amb criteri però l’equip local necessitava la victòria, si o si.
[Img #10493]
A la segona part es va viure un inici completament diferent. L’Igualada semblava convençut de la feina que havia de fer per guanyar el partit però no parava de patir entrebancs amb l’encert ofensiu. Tot i així es van poder anotar 4 triples i es van fer un total de 27 punts en el tercer quart, cosa que va permetre anar a disputar l´últim període amb 5 punts de renda en el maracador (60-65).

L’últim període va començar malament pel cobjunt blau, amb un triple d’Hernández que posava només a 2 punts de diferència un equip de l’altre. Els anoiencs es van veure saturats i bloquejats, amb cap predisposició a jugar un bàsquet segur i dintre de la seva dinàmica. Els locals es van venir a munt i van acabar enduent-se a victòria en els últims minuts. Resulat final, 81-77.

La próxima jornada es disputa a Les Comes (Igualada), on el CBI rep l’SFERIC de Terrassa, un equip que encara no ha tingut la possibilitat de sumar cap victòria. Com sempre, l’encontré esdevindrà a les 19:30.

Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (3), M. PADROS (3), E. FERNANDEZ (14), J. HUERTAS (), J. TORRES (8), C. FONS (17), A. GUAL (7), A. ROCA (4), A. FRATILA (-), E. TEJERO (19), S. LAGUARTA (2), B. MARTÍNEZ (-).

Anotació AESC RAMON LLULL: HERNANDEZ (13), PINO (8), MONITLLA (11), CORTÉS (), ESCOBAR (), GALA (8), CORTÉS (2), RAMOS (8), PUIG (25), TORRES (6), FORMENTO (), GOÑI ().

Parcials: (21-16; 23-22, 16-27, 21-12).   Àrbitres : MARTÍNEZ y REY.