Inici Gent Dermodepilació làser a l’adolescència. Sí, es pot

Dermodepilació làser a l’adolescència. Sí, es pot

COMPARTIR

El pèl corporal no apareix al mateix temps en tots els adolescents. Hi ha nens i nenes que ja des dels 12 anys, fins i tot abans, tenen molt de pèl al cos i se’n senten avergonyits. És aleshores quan comencen els dubtes entre els pares sobre si és adequat fer-se la depilació làser a edats tan primerenques i sobre la seguretat dels tractaments.

Només un centre especialitzat i amb experiència us dirà amb seguretat si l’adolescent està preparat per a la depilació làser, cosa que en gran mesura dependrà del seu grau de desenvolupament. No hi ha una edat estàndard per poder començar, cal un estudi personalitzat de cada cas, però en la majoria dels casos la depilació làser en adolescents no només és possible, sinó que ofereix molt bons resultats i evita els inconvenients d’altres mètodes, com són la cera i les fulles d’afaitar.

Un cop han començat amb el làser adequat, no cal depilar-se amb altres sistemes i es pot estar 2-3 mesos sense necessitat de depilar-se. Val a dir que la depilació làser no només s’aplica per estètica o comoditat. Les seves indicacions s’estenen també a la solució de pèls enquistats -pseudofol·liculitis-, fístules sacres i molts complexos derivats de l’aparició excessiva de pèls a la cara i al cos en una etapa com l’adolsecència en què l’aspecte físic és crucial per a l’autoestima.

Cal insistir, però, en la necessitat que la depilació es realitzi amb els aparells adequats i per personal competent i format. A Silvia Giralt som especialistes en dermodepilació làser i electrologia des de fa 25 anys. Utilitzem aparatologia làser mèdica d’última generació amb un mètode personalitzat i adaptat a la tipologia del pèl i al fototip de la pell, que és compatible amb el sol. Garantim els resultats.

Més info al 93 805 49 67 i a silviagiralt.com

Un CONSELL EXPERT ofert per Silvia Giralt, directora del centre Silvia Giralt Clínica Antiaging & Estètica Avançada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*