Inici Societat Denuncien dos menors acusats de provocar un incendi forestal a Vilanova del...

Denuncien dos menors acusats de provocar un incendi forestal a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de d’Igualada, juntament amb agents del Cos d’Agents Rurals de l’àrea bàsica de l’Anoia, van denunciar penalment el dia 24 d’octubre dos menors com a presumptes autors d’un delicte d’incendi forestal.

Entre el 13 de setembre i l’1 d’octubre es van produir cinc incendis forestals a la zona de Can Titó, al terme municipal de Vilanova del Camí, amb el mateix modus operandi. La superfície total afectada va ser de 2.755 m2.

Gràcies a la ràpida intervenció dels efectius d’extinció i les condicions meteorològiques el foc no va evolucionar favorablement. Si els incendis s’haguessin desenvolupat l’afectació hauria pogut ser superior i afectar persones i béns, per la proximitat a algunes cases.

Les investigacions dels Agents Rurals van determinar que els cinc incendis eren intencionats i que tots ells s’havien iniciat de la mateixa manera.

El passat 1 d’octubre, els Agents Rurals estaven fent tasques de prevenció d’incendis per la zona de Can Titó quan van identificar dos menors que podien estar relacionats amb els fets.

Després de diverses gestions d’investigació, els Mossos i els Agents Rurals van permetre relacionar els dos menors amb els fets. Per aquest motiu, el passat dia 24 d’octubre es van denunciar els dos menors com a presumptes autors d’un delicte d’incendi forestal.

Els denunciats hauran de comparèixer davant de Fiscalia de Menors quan siguin requerits.

 

FER UN COMENTARI

*