Inici Política El delegat del govern espanyol, Carlos Prieto, visita Òdena

El delegat del govern espanyol, Carlos Prieto, visita Òdena

COMPARTIR

Dissabte, l’Ajuntament d’Òdena va rebre la visita del delegat del govern espanyol a Catalunya, Carles Prieto. Un acte institucional, en el que el delegat va signar el Llibre d’Honor del municipi, però en el que també es va aprofitar l’avinentesa per parlar d’alguns projectes.

El delegat va ser rebut per l’alcalde, Francisco Guisado, acompanyat del regidor Oriol Almiron i també hi va participar el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Riba.

L’alcalde d’Òdena va manifestar que era una satisfacció comptar amb el delegat a Òdena, un municipi relativament petit però amb un gran sòl industrial. En aquest sentit, Guisado va posar a disposició del Govern diferent sol per poder acollir serveis públics i equipaments que pugui requerir l’Estat. Al llarg de la trobada l’alcalde també li va exposar la reforma de l’Autovia A-2 per adaptar-la als estàndards de seguretat europeus i també altres projectes pel municipi.

El delegat, Carles Prieto va respondre que prenia l’oferta de sol amb molt d’agraïment i va explicar la voluntat del govern de treballar per apropar els serveis que ofereix de l’Estat a la ciutadania.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*