Inici Política Decidim Igualada es postula pel ‘dret a votar lliurement’ l’1-O

Decidim Igualada es postula pel ‘dret a votar lliurement’ l’1-O

COMPARTIR
La confluència d'esquerres ha definit la seva postura davant l'1-O. A la imatge, en l'arrencada de la campanya de les municipals, l'any 2015.

El grup municipal Decidim Igualada -confluència formada entre d’altres col·lectius per Iniciativa per Catalunya, Podem i Pirates- ha definit la seva postura en relació al referèndum de l’1 d’octubre i anuncien en un comunicat la seva aposta perquè «el pròxim 1 d’octubre es pugui exercir el dret a votar lliurement, amb total respecte per les diferents opcions que hi puguin haver en l’exercici d’aquest dret».

La confluència d’esquerres també denuncia «la resposta repressiva de l’Estat Espanyol, amb actuacions judicials i policials que suposen un greu retrocés en matèria de drets humans i llibertats. Estem vivint i patint actuacions antidemocràtiques. Ens trobem davant de la suspensió de facto de l’autonomia de Catalunya, que denunciem com a involució democràtica».

Decidim Igualada també anima la ciutadania a «defensar els drets fonamentals i a participar en les mobilitzacions de defensa de l’autogovern, amb unitat i respecte a la diversitat d’opinions i sentiments» i sentencien que «qualsevol atac contra les urnes també és un atac contra la democràcia».

FER UN COMENTARI

*