Inici Destacats Decidim Igualada denuncia que els nous càrrecs de confiança ‘no han donat...

Decidim Igualada denuncia que els nous càrrecs de confiança ‘no han donat cap resultat’

COMPARTIR

El grup municipal Decidim Igualada assenyala que, després d’un any, els nous càrrecs de confiança aprovats al ple de juliol de 2017 «no han donat cap resultat ni profit per la ciutat».

Aquests càrrecs de confiança són els alcaldes de Veciana i Castellolí, Jordi Servitje i Joan Serra, responsables respectivament de les àrees de millora de barris i promoció turística, i captació d’inversions i promoció de polígons d’activitat econòmica, suposant una dotació econòmica de 50.000€ anuals en cada cas.

Decidim destaca que «en cap d’aquestes àrees s’han donat resultats ni compareixença de cap mena, sent totalment absents pel que fa a l’acció del govern». La confluència d’esquerres representada al ple per Dario Castañé també a afirma que el govern actua «de forma ineficient, havent incorporat recentment una regidora de barris, Mireia Duran, creant una situació en la que consideren que es produeix una superposició de responsabilitats entre la regidora i el responsable de millora de barris, a manca d’informació proporcionada pel govern respecte a l’activitat d’ambdues».

L’assemblea ha realitzat un seguiment de l’activitat pública d’aquests càrrecs de confiança i de possibles accions realitzades. En l’àmbit del turisme assenyalen que «no s’ha produït cap iniciativa ni novetat destacable». Pel que fa a la captació d’inversions, Decidim Igualada recorda que la única coneguda és precisament per haver-se allunyat, la de la companyia xinesa fabricant de cotxes elèctrics Thunder Power. Per a Decidim, només en l’àmbit del polígon industrial s’han donat resultats positius amb el Projecte Bàsic per a la Modernització i Millora Integral d’Infraestructures al Polígon Industrial de Les Comes que és un projecte de la Diputació de Barcelona presentat el juny de 2017, un mes abans dels nomenaments.

La plataforma de confluència ciutadana d’esquerres conclou que, «com ja advertien feia un any», aquests càrrecs de confiança «no estan justificats» i retreuen a l’Ajuntament “manca de transparència i comunicació una altra vegada”, i torna a instar “per ètica” la limitació dels salaris d’aquests càrrecs i la seva renúncia si no rendeixen comptes amb la ciutadania el més aviat possible.

 

1 COMENTARI

  1. Ara s’adonen compte? Aquests càrrecs van ser el retorn de favors subterranis que aquell noiet que fa d’alcalde va voler satisfer, perquè la vanitat del personatge no te fi, de moment ja està col·locat amb un altre salari, cotxe oficial, secretàries i prebendes i presidentet de la diputació (tot amb minúscules per ser coherents amb el nivell que li correspon). Un salari de 50,000 EUR a l’any per no fer res i tothom callat… Perquè et penses que aquests són uns lacais del «procés»? Només es busca això: col.locar a amics i familiars, als ajuntaments o a les ambaixades, i els problemes d’educació, economia, socials, no els importa gens… Ja ho veiem: han tancat el Parlament fins a l’octubre, però ells continuen cobrant…

FER UN COMENTARI

*