Inici Bàsquet Debut amb victòria del sots21 de l’Escola Pia contra el CE Tecla...

Debut amb victòria del sots21 de l’Escola Pia contra el CE Tecla Sala

CINC INICIAL: E. López. (7), T. Contreras, C. Guillamón (2), B. Gracia. (6), N. Torrens (11). TAMBÉ:  J. Boladeras. (3),  A. Ferrer (1),  J. Ramia (2), C. Puig. (4) i B. Colell (2).

Parcials: 8-7/20-15/28-24/32-38

[Img #25100]Victòria en el primer partit de la temporada de les Sots-21 de l’Escola Pia contra el BC Tecla Sala en dues meitats ben diferents, i on les igualadines van saber capgirar el marcador en els minuts finals.

L’inici del partit, molt travat per ambdós equips. Les de l’Hospitalet, molt més altes físicament van aprofitar la seva superioritat sota cistella dominant en tot moment el rebot defensiu i ofensiu. Malgrat els dos equips van mostrar un baix percentatge de tir, el domini de les del BC Tecla Sala sota tauler era determinant per aconseguir segones opcions, mentre que les d’Igualada només anotaven en situacions de transició ràpida. Al final del període el resultat era d’un curt 8 a 7 local.

Al segon quart la tònica es va mantenir. Tot i el bon inici de les d’Igualada que les va posar per davant al marcador al minut 4 (10 a 13), les de l’Hospitalet van començar afinar el canell en l’u contra u interior, mentre que les visitants van demostrar que encara estan als inicis de la temporada amb jugades poc fluides que finalitzaven amb males decisió de tir. A la mitja part el resultat era de 20 a 15.

A l’inici del tercer quart l’Escola Pia va canviar el seu plantejament defensiu, amb alternatives en situacions. El fet però es que, de nou, el bon joc interior local va donar el màxim avantatge al minut 2 (24 a 15). A partir d’aquí però, les igualadines van saber reaccionar: van canviar de nou el plantejament defensiu aquest cop amb una zona molt tancada per intentar evitar el joc de l’Hospitalet que feia tan mal. Els resultats van aconseguir equilibrar el parcial i escurçar distàncies: 28 a 24 al final del tercer període.

A l’últim quart les d’Igualada van sortir molt concentrades decidides a capgirar el marcador. L’intercanvi de cistelles va acabar al minut 3: les de l’Hospitalet van deixar d’anotar, mentre que les visitants aprofitaven les seves transicions ràpides de sortida després de rebot defensiu. La defensa va ser clau de nou i el partit va canviar de mans. Els últims 7 minuts van ser de domini de les de l’Escola Pia deixant el marcador en un curt 32 a 38.

Primera i treballada victòria de les de l’Escola Pia en el seu debut en la categoria Sots-21. La setmana que ve rebran al Nou Basquet Olesa a les 12h al Pavelló de l’Escola Pia.