Inici Destacats David González i Thalia Soler, campió i subcampiona d’Espanya de Muay Thai

David González i Thalia Soler, campió i subcampiona d’Espanya de Muay Thai

COMPARTIR

La població malaguenya d’Alahurín de la Torre va acollir el passat cap de setmana, els primers Campionats d’Espanya de Muay Thai FEK, homologats pel Consejo Superior de Deportes (CSD). La selecció catalana, desplaçava a dinou competidors, que van guanyar la seva plaça en els campionats regionals, entre els quals hi ha dos esportistes del Club Furio Jol Vilanova del Camí, David González i Thalia Soler que van quedar respectivament, campió i subcampiona d’Espanya de la seva categoria.

El divendres 5 de maig es mesurava el pes dels competidors i es feien les revisions; l’endemà dissabte, es va dedicar a les eliminatòries, i el diumenge 7, es van fer les finals.

Els resultats de la selecció catalana van ser molt bons, quedant primera per equips, en aconseguir 12 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze.

Entre els components de l’expedició catalana, el Club Furio Jol Vilanova del Camí participava en l’esdeveniment amb tres membres, Jonathan González com a delegat de la Selecció i els esportistes David González i Thalia Soler.

González, en categoria junior en menys de 60 quilos, es va classificar per a les finals, i en la final guanyà al representant de Castella-la Manxa, proclamant-se campió d’Espanya de Muay Thai FEK.

Per la seva banda, Thalia Soler, en categoria cadet en menys de 54 quilos, es va classificar per a la final i va perdre aquesta davant l’esportista de la Comunitat Valenciana, fent un bon paper per quedar subcampiona d’Espanya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*