Inici Art David Carson crea el cartell del Rec.019

David Carson crea el cartell del Rec.019

COMPARTIR

La vintena edició del Rec.019 tindrà un cartell d’excepció creat pel director d’art David Carson, un dels dissenyadors gràfics més prestigiosos del món. Conegut pels seus innovadors dissenys de revistes i per l’ús de la tipografia experimental, Carson ha volgut que el cartell de la propera edició del Rec.0 reflectís l’essència i la filosofia del festival amb el seu estil propi.

L’artista nord americà va ser a Igualada durant uns dies on va poder conèixer de primera mà l’emblemàtic barri del Rec i va compartir experiències amb l’artista igualadí Ramon Enrich, director d’art del Rec i amic personal de Carson. El procés de creació va tenir lloc íntegrament en una adoberia del barri del Rec on Ramon Enrich hi té l’estudi.

Els crítics d’art coincideixen a dir que David Carson és una de les figures més destacades del disseny contemporani. Va ser director d’art de l’emblemàtica revista Ray Gun, a la qual va plasmar bona part de l’estil tipogràfic i de disseny que l’ha fet mundialment coneguda. Se’l considera un representant de l’“era de la tipografia del grunge”, ja que acostuma a fer servir tècniques pictòriques i fotogràfiques anomenades “brutes”, gens convencionals.

Des del seu estudi “David Carson Design” instal·lat a Nova York, ha treballat al llarg dels anys per clients com Pepsi Cola, Ray Ban, Nike, Microsoft, Giorgio Armani, American Airlines, Levi Strauss, Sony, Toyota, Warner Bros, CNN, o Mercedes-Benz, entre molts d’altres.

La propera edició del Rec.0 tindrà lloc del 8 a l’11 de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*