Inici Atletisme David Borras i Montserrat Rocaginé, guanyadors del 9è Cross de Carme

David Borras i Montserrat Rocaginé, guanyadors del 9è Cross de Carme

COMPARTIR

Dissabte passat a la tarda, es va dur a terme la 9ª edició del Cross de Carme, conjuntament amb la 1ª edició de la Marxa Carme ets Tu, sobre l’itinerari mixt amb un 3% per asfalt i un 97% per camins forestals  d’uns 5 km. aproximats,  amb sortida al c/Sant Jordi i arribada a la pista Poliesportiva de Carme,  i que van comptar amb la participació global d’unes 60 persones entre ambdues proves. La darrera edició de la cursa es va dur a terme el 2003, recuperant-se enguany amb la novetat de la caminada.

Els guanyadors absoluts del Cross foren l’atleta de Carme David Borràs – Independent – en masculins, amb 21’36”, i l’igualadina del Club Atletisme Vilafranca  Montserrat Rocaginé,  1ª femenina i 23ª general amb 32’05”.

 En masculins era 2n Jordi Cruxent, amb 21’56”, seguit de Marcel Reymundi – Sta. Margarida de Montbui – 3er amb  22’28”, entrant 4t Albert Obiol amb 24’08”, i 5è i 2n atleta de Carme Joaquim Ortega amb 25’00”.

En la general femenina, era 2ª i 25ª gral. Gemma Ventura – UEC Anoia Popular – amb 32’33”, entrant 3ª i 26ª gral. Ana Moreno amb 32’38”, 4ª i 27ª gral. Eva Escolà, amb 32’44”  i 5ª i 28ª gral. Montse Sala, amb 32’57”.

Els premis als primers classificats de Carme foren per a David Borràs i Marta Queralt. Es van lliurar també els diferents premis per categories.  La 1ª Marxa de Carme ets Tu era no competitiva.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de l’Alcalde de Carme Marc Sánchez, de l’organitzador i President de Carme ets Tu Medir Ros, del fundador de la prova Jordi Plandolit, i del que era Alcalde en l’època d’inici de la cursa, Joan Hernán.

Les proves eren organitzades per l’Ajuntament de Carme i l’Associació Carme ets Tu, amb el patrocini de Multident, Servisimó, Supermercat Dia de La Torre de Claramunt i Peixos Dueñas, i amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada, de Salvador Fusté i de diverses firmes comercials.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*