Inici Societat David Andrés se situa entre els 7 millors xefs joves del món

David Andrés se situa entre els 7 millors xefs joves del món

COMPARTIR

La tercera final del xef igualadí David Andrés al concurs San Pellegrino Young Chef l’ha deixat novament a les portes de convertir-se en el millor cuiner jove del món.

El concurs ha arribat a la final aquest diumenge a Milà després de tres rondes de cuina competitiva. Finalment, el japonès Yasuhiro Fujio ha estat nomenat com San Pellegrino Young Chef 2018. El japonès va impressionar al jurat amb un plat marí titulat «Across the sea» («A través de la mar»). El veredicte anava a càrrec de referents de la gastronomia mundial com Virgili Martínez, Margarita Forés, Brett Graham, Annie Féolde, Dominique Crenn, Ana Ros i Paul Pairet.

David Andrés -xef del Somiatruites i cap de cuina de l’Àbac- proposava el plat “Buscant l’aprofitament integral de la tonyina vermella”, que ha concebut sota el mentoratge d’Oriol Castro, xef del Disfrutar de Barcelona. L’igualadí ha finalitzat el concurs entre els set millors dels 21 guanyadors de les diferents fases territorials del concurs. L’acompanyen en aquesta privilegiada posició Marcin Popielarz (Polònia), Jake Kellie (Singapur), John Rivera (Austràlia), Vusumuzi Ndlovu (Sudàfrica) i David Wälti (Suïssa).

FER UN COMENTARI

*