Inici Art Darrers dies del FineArt Igualada, que creix en visitants

Darrers dies del FineArt Igualada, que creix en visitants

COMPARTIR

El passat dimarts es va iniciar l’última setmana de FineArt Igualada amb la visita de diverses escoles a les 54 exposicions del certamen, una activitat que serveix als infants per aprendre també a través de la fotografia.

Aquest dissabte, 16 de març, es proposen diferents activitats. Per una banda, el taller de transferències fotogràfiques amb la Mireia Alises, a les 10 h a l’Adoberia Bella on aprendrem a transferir les nostres fotografies sobre argila polimèrica, fusta i tèxtil. Per una altra banda, el taller de fotografia nocturna, a les 19 h a la Cotonera. Per als dos taller les places són limitades, cal inscriure’s a fineartigualadainfo@gmail.com. Per finalitzar el programa de dissabte es durà a terme la presentació del llibre Escola de Pastors, de Joan Alvado, a les 19.30 h a l’Adoberia Bella.

Per finalitzar el programa d’enguany es celebrarà el veredicte del III Ral·li, a les 11 h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.
L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, té lloc en 20 espais d’exposicions d’Igualada. Un esdeveniment consolidat que un any més ha superat les expectatives, amb un gran èxit de participació en les activitats proposades. Segons el seu director, Ramon Muntané, les propostes del certamen han registrat un augment de participació i es preveu finalitzar aquesta edició havent rebut uns 43.000 visitants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*