Inici Societat Darrers dies d’inscripcions per al llaç groc humà d’Igualada

Darrers dies d’inscripcions per al llaç groc humà d’Igualada

COMPARTIR

El llaç groc gegant que prepara a Igualada el col·lectiu Estelada Humana arriba als darrers dies d’inscripcions per participar a l’acte, que es farà el diumenge 15 de juliol al matí a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

Amb el lema “Revoltats”, els impulsors d’aquesta iniciativa reivindiquen “l’esperit de la mobilització social de l’1-O per transmetre als presos i exiliats polítics que sempre hi serem, ferms, decidits, valents, tossudament alçats fins al final. L’estat repressiu espanyol ens vol empresonats, exiliats, censurats, espoliats, insultats, estomacats, aixafats… i, tanmateix, nosaltres estem emprenyats, indignats, il·lusionats, alçats, emplaçats. Estem… revoltats!!!!” D’aquesta manera, fan una crida a “totes aquelles persones, famílies, voluntaris que van participar fa cinc anys a l’Estelada Humana que repeteixin aquella experiència i aquells que s’ho van perdre puguin viure una jornada festiva i reivindicativa històrica. El 15 de juliol, a Igualada, ens revoltarem!” remarquen.

Un llaç groc format per 2.000 persones

Segons l’Associació Estelada Humana Igualada es necessiten unes 2000 persones per crear el gran llaç groc humà, que s’estendrà al llarg i ample de la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, on l’organització té prevista la presència i participació de diverses personalitats i de familiars dels presos i exiliats polítics catalans. T

Les inscripcions es poden fer per Internet, a través de www.revoltats.cat o cada tarda, de 19:00 a 21:00, al Casal Popular El Foment i a la Plaça de Cal Font.

El preu de la inscripció és de 12 € i inclou un pack amb 2 samarretes i 2 gorres amb els colors del disseny del gran llaç groc. L’organització destinarà la meitat de l’import de la inscripció a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets civils i denunciar la vulneració que està portant a terme l’Estat Espanyol.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Mentre els bascos actuen amb intel·ligència i discreció, aquí domina la beneiteria, l’engany i el concurs per superar qui fa el disbarat més gran… fer el ridícul és l’unica divisa corrent entre aquesta genteta que avui està a les institucions i sota mà exalta al fanatisme per ells aprofitar mantenir-se els salaris públics, i quan veuen les orelles al llop s’amaguen al maleter d’un cotxe i fugen del país… Ja ho va dir la fugitiva Ponsatí «anàvem de farol, i tot va ser una jugada de pòquer». I aquí encara hi ha il·luminats que amb la pallassada que anuncien es creuen salvadors de la pàtria… La seva ignorància queda manifestament palesa quan hom mira nord enllà i la perseverança dels bascos.

FER UN COMENTARI

*