Inici Destacats Darrera jornada de FirAnoia en una edició amb 145 expositors

Darrera jornada de FirAnoia en una edició amb 145 expositors

COMPARTIR

Aquest diumenge es celebra la darrera jornada de la fira multisectorlal FirAnoia, amb epicentre al Passeig Verdaguer i la Plaça de Cal Font d’Igualada. A la presència de 145 expositors se sumen desenes d’activitats paral·leles que es poden consultar en aquest enllaç.

Divendres a la tarda es va inaugurar la cita amb la presència de la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la igualadina Àngels Chacón.

Chacón va explicar que al conjunt del país es celebren 427 fires d’àmbit local i un centenar de fires multisectorials locals com FirAnoia. la consellera assegura que la cita igualadina “ha sabut adaptar-se als nous temps conjugant conceptes com la tradició, amb la desfilada de pubilles i hereuets, la solidaritat amb la subhasta d’antiguitats, la competició o les noves tecnologies”.

Durant l’acte inaugural, el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, ha reivindicat que FirAnoia “és la fira referència de la ciutat” i que marca la diferència entre les fires de comarca i les fires estatals o de país que també organitza l’entitat firal.

Per a l’alcalde d’Igualada en funcions, Marc Castells, la fira és “un exemple de que Igualada és una ciutat que mai no para” i ha recordat que la capital de l’Anoia beu d’una tradició firal que es remonta al segle XIV.

Castells ha convidat a reflexionar sobre el futur de la fira i “pensar com fer un salt endavant en un món canviant”. Per al batlle igualadí, FirAnoia té “el millor escenari possible, el Passeig i Cal Font”.

FER UN COMENTARI

*