Inici Política Darío Castañé no es va sumar a Igualada Som-hi per la presència...

Darío Castañé no es va sumar a Igualada Som-hi per la presència del PSC

COMPARTIR

El portaveu del grup Decidim Igualada, Darío Castañé es desvincula de la política municipal després que el grup dels Comuns igualadins se sumessin a la candidatura del PSC en les últimes eleccions, amb Jordi Cuadras al capdavant. Segons Castañé, s’allunyarà del consistori per motius i desgast personal, però també perquè no es volia presentar sota les sigles dels socialistes catalans. Castañé va apuntar però que la proposta d’Igualada Som-hi era necessària per a la ciutat. L’exregidor va assenyalar també que després de les eleccions del maig Igualada té un nou escenari polític per a l’executiu, imprescindible per tirar endavant projectes com la municipalització de l’aigua, la fiscalitat progressiva o la creació d’un nou POUM, que han quedat frenats per la majoria absoluta de Marc Castells.

Després de fer balanç de l’últim mandat de la formació a Igualada, representats amb 1 regidor a l’Ajuntament, per Castañé el grup va ser una oposició constructiva i propositiva, que no ha volgut fer petits pactes amb Castells, a qui acusa d’haver fet un govern mediocre, només amb l’objectiu de millorar la seva imatge.

L’ex regidor va aprofitar també per proposar posar en marxa un `Cafè Polític´, algun tipus d’espai que faci de punt de trobada entre les formacions progressistes de la ciutat en un espai més distés.

Castañé va assenyalar també que no descarta tornar més endavant a la política municipal, tot i que ara mateix vol centrar-se en projectes dins el partit Pirates de Catalunya, on milita des de fa 9 anys, després que li hagin proposat ser portaveu intern internacional.

FER UN COMENTARI

*