Inici Art D’ARA Galeria d’Art estrena mostres virtuals

D’ARA Galeria d’Art estrena mostres virtuals

COMPARTIR

La galeria D’ARA d’Igualada fa un salt i ha posat en marxa un nou servei d’exposicions on-line perquè l’art arribi a tothom també a través de la pantalla. Així, la galeria ha estrenat una nova web (www.galeriadara.net), a través de la qual s’exposaran obres pictòriques.

La galeria exposarà cada mes, amb el denominador comú de “Art de fi de s.XX” de manera virtual una mostra amb obres que formen part del fons d’art que durant tots aquests anys s’ha anat recopilant.

Per altra banda, la galeria seguirà oberta i amb la seva activitat habitual. Actualment ja no presenta nous artistes sinó que va mostrant el seus fons pictòric. “L’experiència de gaudir de l’art en primera persona és un privilegi que no es pot perdre i que pot conviure perfectament amb l’experiència virtual”, manifesta Jordi Jubert, director de la Galeria.

D’ARA va obrir portes el setembre del 1978. Des d’aleshores ha mantingut una activitat interrompuda apropant a la ciutat d’Igualada mostres d’artistes d’aquarel·les, d’olis, de collages, el dibuix i de gairebé totes les tècniques.

Actualment, pot visitar-se a la galeria (C/del Vidre, 8, Igualada) una mostra d’artistes nascuts al 1800, s.XIX amb obres dels pintors Meifren, Olga Sacharoff, Barrau, Martí Alsina, Gimeno, Fortuny, Graner, etc  i que properament es podrà trobar a la seva web.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*