Inici Destacats Daniel Roig, nou president del PDeCAT a Igualada

Daniel Roig, nou president del PDeCAT a Igualada

COMPARTIR

L’Assemblea local del PDeCAT Igualada celebrada el passat 20 de setembre va escollir a en Daniel Roig Iglesias com a nou President, agafant el relleu de la fins ara Presidenta Àngels Chacón, que desenvolupa el càrrec de Consellera d’Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat de Catalunya des del passat mes de maig.

Daniel Roig, enginyer industrial, natural d’Igualada, és associat al Partit Demòcrata Català des del Congrés Fundacional i membre del comitè comarcal del PDeCAT Anoia.

La candidatura presentada respon a la necessitat de renovació de la presidència i de l’equip del comitè local, que s’ha composat únicament d’associats sense cap càrrec públic, amb la voluntat explicita de donar el protagonisme a l’associat i establir una relació més efectiva de suport entre partit i equip de govern. El nou comitè incorpora nous perfils, a hora que manté els vincles amb membres de l’anterior comitè, formant un equip ampli i representatiu dels associats del partit.

En la primera intervenció del nou President, Roig ha explicat que el nou comitè local treballarà en les properes eleccions municipals “on un bon resultat és fonamental per revalidar la governabilitat de la ciutat, la clau de la bona gestió realitzada, a l’hora que aprofundir en el reforç del partit com a eina clau per fer prosperar el model de ciutat i projecte de país del PDeCAT”, segons ha exposat la formació a través d’un comunicat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*