Inici Destacats Daniel Gutiérrez presenta el projecte del PSC ‘Masquefa 2030’

Daniel Gutiérrez presenta el projecte del PSC ‘Masquefa 2030’

COMPARTIR

El passat dissabte, 17 de novembre els Socialistes de Masquefa van presentar el seu candidat a l’alcaldia, Daniel Gutiérrez. El candidat va presentar el projecte ‘Masquefa 2030: un projecte de futur per fer junts’ davant de més d’un centenar de persones.

L’acte va ser dirigit per la masquefina Pilar Irigaray, que va donar pas tant a Esther Niubó, diputada al Parlament de Catalunya que va centrar el seu comentari en l’educació com aspecte fonamental del municipalisme, com a Daniel Gutiérrez, candidat a l’alcaldia.

El candidat Daniel Gutiérrez va presentar el projecte ‘Masquefa 2030: un projecte de futur per fer junts’, i va desgranar alguns dels eixos bàsics de la seva acció de govern els propers anys, que són els següents:

Famílies, com a element fonamental de la societat masquefina i a les que cal donar suport, tant a nivell infantil i juvenil com en les persones majors. També va plantejar una acció més contundent per condicionar el mercat de l’habitatge en favor de les famílies, sobretot les més joves.
Innovació, lligat al desenvolupament econòmic local, a les millores dels serveis amb el programa Smart Vila, sostenibilitat energètica amb el projecte ‘Mes que watts’, suport a l’emprenedoria i el comerç local, un pla de màrqueting territorial que permeti promoure el territori, i la connexió amb Europa amb el programa ‘Masquefa-UE’.
Ciutadania de Qualitat, amb l’objectiu de redreçar l’actual desequilibri territorial i posant l’accent en el futur POUM i la seguretat ciutadana i ambiental.
Cohesió social, amb uns eixos bàsics clars centrats en l’educació i els valors culturals i esportius.
Masquefa societat viva i dinàmica, amb l’objectiu d’empoderar la societat civil davant l’acció de control sobre les entitats i col·lectius que ha efectuat els darrers governs masquefins, cercar la inclusivitat total en les accions de govern i efectuar una defensa total de la igualtat, el respecte i la llibertat.

L’acte, que va omplir de gom a gom la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, va comptar amb la presència de gairebé 120 veïns i veïnes a més d’altres alcaldes i regidors del territori com Francisco Guisado, Noemí Trucharte o Susanna Mèrida.

Daniel Gutiérrez va efectuar la presentació del projecte ‘Masquefa 2030’ en un format innovador tipus conferència, amb el suport d’imatges del municipi i els conceptes estratègics del seu programa.

Daniel Gutiérrez i l’equip dels socialistes de Masquefa valoren de manera molt positiva l’acte i l’inici d’aquest camí que ha de portar a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. En paraules del candidat: ‘era necessari traslladar als veïns i veïnes de Masquefa que hi ha un projecte alternatiu a l’actual, amb les vistes posades a l’any 2030, que posa els veïns al centre de l’acció política, prioritzant els serveis, les necessitats reals i esdevenir un govern obert, transparent i proper. Penso que ho hem aconseguit i hem estat capaços de traslladar els eixos bàsics d’aquesta proposta al nombrós nombre de veïns i veïnes que ens han acompanyat ’.

Una vegada efectuada la presentació del candidat, els socialistes de Masquefa continuaran treballant en el projecte ‘Masquefa 2030’ i en eixamplar la base del seu equip de treball, “que ja compta amb un conjunt de vilatans ampli, transversal i divers, representatiu de la societat masquefina”, segons ha exposat el PSC del municipi.

FER UN COMENTARI

*