Inici Atletisme Daniel Baraldés i Aïda Solà (CAI Triatló Petromiralles) fan un bon paper...

Daniel Baraldés i Aïda Solà (CAI Triatló Petromiralles) fan un bon paper al Campionat de Catalunya de duatló

[Img #14102]El passat diumenge tot i la pluja que va acompanyar el llarg de la jornada, es va celebrar el Campionat de Catalunya absolut de duatló de carretera a Cerdanyola del Vallès. En aquesta ocasió es van disputar dues proves en format sprint. Primer, la prova open oberta a tothom i que acollia un total de 350 participants i tot seguit la prova reina amb format elit, que es diferenciava pel tram de bicicleta que es disputava en un circuit tancat de sis voltes en bicicleta de 3,3km, on tots els espectadors van poder gaudir de l’espectacle que van brindar els millors duatletes del Circuit Català.

Cal destacar la bona actuació del duatleta del CAI Triatló Petromiralles, Daniel Baraldés que es proclamava 9è absolut en categoria elit. En la prova femenina destacar el 12è lloc d’Aïda Solà i el 22è lloc de Susanna Llopart. En la prova open masculina Pep Torras creuava la meta en el 152è lloc i Toni Salanova el 235è.

Finalment, victòria i campió de Catalunya Lluís Vila (CN Mataró) i en la prova open, victòria de Toni Pallarés (Club Triatló Vallirana) i Laura Gómez (CN Sabadell).